Jak při praní ušetřit čas i energii?

Když se zamyslíte nad tím, co musíte v domácnosti pravidelně dělat, praní prádla vám jistě zabere dost času. Přímo úměrně s počtem členů domácnosti stoupá také čas, který musíte koloběhu praní a sušení či věšení prádla věnovat. A teď si představte, že byste se mohli veškerého prádla zbavit za 1 hodinu. A celý týden na něj nemuseli ani pomyslet. S tím vám umíme pomoci – do prádelny totiž nemusíte chodit jen když vám odejde vaše domácí pračka. Hned vám řekneme, jaké to má výhody (a není jich málo…).

Představujeme samoobslužné prádelny LAVOR


Pokud jste fanoušky amerických filmů nebo seriálů, určitě budete například vědět, že Rachel a Ross si svoji první pusu dali právě v samoobslužné prádelně a netřeba vám prádelny více představovat.


První pusa v samoobslužné prádelně


Poslání samoobslužných prádelen je jasné už z jejich názvu. Naše prádelny jsou vybaveny nejen profesionálními pračkami a sušičkami od italské společnost RENZACCI, ale najdete v nich třeba i ozonizační kabinet, který dezinfikuje a odstraňuje nečistoty, zápach i bakterie. Praním u nás strávíte průměrně 30 minut. 


Jak je to možné?!


Je to kombinace efektivních profesionálních strojů o velké kapacitě a šetrných a účinných pracích prostředků. Velkoobjemové profesionální pračky pracují s úplně jiným objemem vody a do praní se používá již teplá voda (pračky tak na rozdíl od těch "domácích" nemusí vodu ohřívat), čímž se také znatelně zkracuje doba praní. No a stejné je to se sušičkami, které prádlo vysuší, odžmolkují a načechrají jen za 12-36 minut (dle množství prádla a druhu textilie). 



‚‚Já ji prostě miluju. Tuhle prádelnu. Za půl hodiny vyperete 16 kilo prádla, které pak za během další půl hodiny vysušíte. Mezitím si zajdete na kafe nebo polívku, pak jen poskládate a tradá domů. Za mě pecka. Nejpeckovatější. Jak říkám.. Tady mě praní fakt baví :-)’’
Uživatel Amadeus, Google Reviews



S peřinami už nemusíte do čistírny


Naši zákazníci nás často chválí za praní lůžkovin, které se do většiny běžných praček nevejdou. Polštáře a peřiny by se měly prát minimálně 2x za rok, lépe ještě častěji. Jenže jsou objemné, dlouho schnou a pokud se chcete vyspat, musíme mít náhradní polštář a peřinu. 



Peru zde celkem často převážně peřiny a deky :) Jednoduchá obsluha , platba hotovostí i kartou. Za hodinku a půl vypráno i vysušeno. Při jakém koliv problému po zavolání na infolinku okamžitě vše na dálku vyřeší a dají do pořádku. Určitě doporučuji.
Klára Underhill, Google Reviews



Když je dáte do čistírny, budete na ně čekat až 5 dní a zaplatíte 1300 Kč.* V LAVORU si takto objemným prádlem poradíte během 60 minut za 390 Kč – a hned ten večer si lehnete na nadýchaný čistý polštář a přikryjete se krásně měkoučkou peřinou.


*Průměrná cena za vyprání 2 ks peřin + polštářů, Lavor průzkum


Prádelny Lavor


Jak to vlastně funguje?


Prádelny LAVOR jsou samoobslužné a vše je velmi jednoduché. Prádlo dáte do pračky, jak jste zvyklí, vyberete vhodný program a zaplatíte. Pak už se o nic nemusíte starat. Program běží zhruba 30 minut a prášek se dávkuje automaticky. U prášku jsme nechtěli dělat kompromisy v účinnosti ani v šetrnosti k pokožce, proto používáme profesionální prací prostředky od společnosti Christeyns, které jsou certifikovány a splňují přísné normy pro hygienické praní. Prášek prádlo skvěle vypere, ale zároveň není agresivní, a tak na něj máme výbornou zpětnou vazbu i od zákazníků, kteří trpí třeba atopickým ekzémem nebo citlivější pokožkou. Do každého pracího cyklu je automaticky přidávána dezinfekční složka, která zabezpečí dezinfekci prádla i samotné pračky.



V Praze máme už 11 poboček


Nemáte doma pračku, přivezli jste si kupy prádla z dovolené, děláte generální úklid nebo vás už jenom nebaví trávit víkendy chozením od pračky k sušáku? Naši síť samoobslužných poboček LAVOR neustále rozšiřujeme. Najdete nás už na 11 místech po celé Praze.
Podívejte se, kde nás najdete



Pračka je po celou dobu uzamčená - takže můžete prádelnu klidně opustit a skočit si třeba nakoupit, nebo se jen pohodlně usadit a užívat si Wi-Fi, která je pro naše zákazníky zdarma. Pokud chcete využít i sušení (a to moc doporučujeme), jednoduše prádlo přendáte do sušičky, opět vyberete program, zaplatíte a počkáte si dalších 30 minut. A je hotovo - za hodinku máte všechno prádlo čisté, voňavé a suché.


Zvládne to opravdu každý?


Rozhodně ano – praní je stejně jednoduché jako doma, jen rychlejší. Na každé pobočce navíc najdete návody, které vás provedou celým procesem i výběrem správného programu. Vždy je také uvedeno telefonní číslo, na kterém jsme vám neustále k dispozici. Takže pokud si nebudete vědět rady, pomůžeme, poradíme,... Pračku zvládneme zapnout i na dálku.


A proč jsou vlastně naše prádelny samoobslužné? Umožňuje nám to držet ceny co nejníže. Věříme, že si praní v našich samoobslužných prádelnách zamilujete. Ušetřený čas tak můžete využít mnohem lépe - třeba relaxací. :)

Chcete se na cokoliv zeptat? Napište nám, co nejdříve se vám ozveme zpět.

Kliknutím na tlačítko souhlasím se shromažďováním a zpracováním mých osobních údajů, jak je popsáno v Zásady ochrany osobních údajů.