Dá se vyprat a usušit všechno prádlo po dovolené za 1 hodinu?

Dá se vyprat a usušit všechno prádlo po dovolené za 1 hodinu?

Léto je čas dovolených, zážitků a zábavy. A zvlášť na tu dovolenou se těšíme každý rok. Možná i vy jste tento rok vyrazili pod stan, k moři nebo do letních hor. Viděli spoustu nových míst, zažili mnoho zajímavých věcí, ochutnali místní jídla. Každá dovolená ale (bohužel) jednou končí a návrat do běžné reality bývá často krušný.

Všechny ty zážitky už máte za sebou. Úkoly v práci na vás s radostí počkaly. A doma se nakupily další povinnosti všedních dnů.

Poradíme vám, jak si ten návrat alespoň trochu zpříjemnit. Jednou z časově nejnáročnějších činností po dovolené bývá totiž prádlo. Známe to asi všichni - nic nezůstalo čisté a vy musíte vše vybalit, dát vyprat, pověsit na sušák, poskládat,...a tak pořád dokola, dokud se nezbavíte celé té velké kupy.


A co kdyby byl způsob, jak mít všechno prádlo krásně voňavé, suché a čisté už za 1 hodinu?! 


Právě od toho jsou tu samoobslužné prádelny LAVOR. Za hodinu v jedné pračce vyperete a vysušíte až 18 kg prádla (to je pro představu zhruba to, co se vám vejde do největšího kufru). Pokud využijete všechny dostupné pračky, vyperete naráz až 50 kg prádla!


Zatímco se prádlo pere, vy si můžete zařídit, co je potřeba. Prádelny LAVOR jsou často v blízkosti obchodů, takže si můžete skočit třeba na nákup. A nebo oceníte Wi-Fi zdarma a alespoň si vyřídíte nezbytné e-maily.


Šetříte tak čas hned dvakrát - prádlo je připravené zpět do skříně během hodinky a vy si mezitím ještě stihnete vyřídit pochůzky.



Čisté, příjemné prostředí, vše hezky popsané, obsluha jednoduchá. Velkokapacitní pračka je opravdu velkokapacitní.
Zuzana Kopecká, Google Reviews



Proč si samoobslužné prádelny LAVOR oblíbíte?



  • Opravdu velké množství prádla vyřešíte za zlomek času, než by tomu bylo doma.

  • Využít můžete pračky i sušičky, takže si domů odnesete prádlo čisté, suché a voňavé.

  • O nic se nemusíte starat - prací prostředky i aviváž se dávkují automaticky. Používáme jen profesionální přípravky, které jsou účinné a zároveň šetrné s jemnou dlouhotrvající vůní.

  • Otevřeno je od rána do večera (na přesnou dobu mrkněte vždy u konkrétní pobočky - LINK) a nepotřebujete žádnou rezervaci.

  • Ať bydlíte v Praze kdekoli, máte to k nám blízko. To proto, že máme už 11 poboček (a další budou brzy přibývat).


Kterou pobočku Lavor mám nejblíž? >>



Dnes první návštěva a rozhodně ne poslední ? Prádlo čisté, suché a voňavé. Cenově dostupné (cca 250 Kč za jedno praní a sušení s pracím prostředkem a aviváží v ceně). Lehce přes hodinku a je hotovo. Koš na prádlo. Pult, kde lze prádlo složit. Jednoduchá obsluha a při jakémkoliv problému možnost zavolat na podporu, kde vám pomůžou, poradí a případně i vzdáleně zapnou program na pračce.
Věra Valentová, Google Reviews



Tak jak budete po dovolené řešit prádlo vy? Zkusíte to letos jinak?

Dá se vyprat a usušit všechno prádlo po dovolené za 1 hodinu?

Chcete se na cokoliv zeptat? Napište nám, co nejdříve se vám ozveme zpět.

Kliknutím na tlačítko souhlasím se shromažďováním a zpracováním mých osobních údajů, jak je popsáno v Zásady ochrany osobních údajů.